ZnamLi.com - нека знанието бъде с нас и нашите приятели
Регистрирай се и играй.
Докажи си колко знаеш.
Състезавай се с другите потребители
Вход за потребители.        Забравена парола? Кликни тук!
Туристическа книга (не)обикновени пътешественици
Публикувано на 2014-10-27 12:20:23

На 12-ти Ноември в ще излезе от печат уникална книга имаща за чел да промени начина на пътуване на българина. Причината за написване на книгата е, тенденцията българите все по-малко да познават собствената си родина. В книгата 50 места, които да посетите в България през 2015 г. са включени 50 прекрасни туристически дестинации, на които можете да отидете всеки уикенд с вашето семейство и приятели.

Книгата ще бъде представена в Студио 5, на 12-ти ноември със специален безплатен концерт на струнния квартет "Квартетът" който нашумя в последните месеци със своето турне в столичните паркове, където четирите красавици стопляха душите на минувачите с нежни изпълнения на класическа музика.

Според запознати, книгата ще е около 200 страници изпълнени с авторски текстове и снимки, предаващи всяка капчица емоция от пътуванията които ви предстоят. От сайта Peika.bg, автори на идеята, дори се обзалагат, че читателите няма да познават и няма да ходили дори половината от забележителностите.

Искрено пожелаваме успех на нашите приятели от Peika.bg и се надяваме вие - нашите потребители, да обиколите и опознат България, тъй като тя е най-ценното нещо което имаме, а колкото повече я опознаваме, толкова повече ще я обичаме.

 

Добре е да изберете и правилните мъжки или дамски обувки за поход.

Тази статия е публикувана в категория География.
Ако ти е харесала, помогни ни да я популяризираме, като я споделиш с приятелите си в социалните мрежи. Натисни някой от бутоните по-горе.