Нов продукт

Временна татуировка, Прабългари

4,95 лв.

Как се поставят?

Фасулска работа ;) Измийте и подсушете кожата на мястото, където искате да апликирате татуировката. Отлепете предпазния прозрачен филм. Поставете татуировката с упътването нагоре. Намокрете обилно с гъба. Изчакайте 30 секунди. Бъдете търпеливи. Отлепете упътването и сте готови! За по-добър ефект внимателно изплакнете татуса с вода.

Как се махат?

След няколко дни татусите сами изчезват, но ако бързаш, ето все пак няколко идеи. Най-бързият начин е с тиксо – залепваш парченце тиксо върху татуса, втриваш и отлепваш. Ако не си фен на колата маска, същата работа ще свърши и сапун, вода и малко търкане. Ако ли пък не – бебешко олио – най-щадящият начин за кожата.

Колко време издържат временните татуировки?

Повечето TA-TOO издържат 5-7 дни, като тези от тях, които са с по-тънки линии – 3 дни. Най-контрастни остават в първите дни, като постепенно избледняват. Те са водоустойчиви, така че спокойно може да се къпете с тях. Не забравяйте, че татусите се повреждат от олио за тяло.

Доколко са безопасни?

Аз лично ги пробвах на децата си! Разбира се, преди това знаех, че те са напълно безвредни и отговарят на всички европейски и международни стандарти за безопасност, използвани са екологични мастила. И все пак, ако имаш силна алергия, проблеми с кожата или религиозни задръжки, може да си ги спестиш.

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Временна татуировка, Прабългари

Временна татуировка, Прабългари

30 other products in the same category: