Подари приключение с идеи за пътуване

Подари приключение с идеи за пътуване

Като си говорим за подходящи подаръци за различни типове хора, то тази комбинация от книги, май е очаквано добра комбинация: 50 места, които да посетите в България през 2016 г. и 50 места, които да посетите в България през 2015 г.

След супер усшешното представяне на пътеводителят от 2015 година, вече на линия е и новата книжка за 2016 години. И старият и новият пътеводител са налични за поръчка при нас и биха били наистина един чудесен подарък за хора, които обичат да пътуват, да откриват нови неща и да посещават закътани места, които са малко известни, но пък вълнуващи и интересни.

Двете книжки отправят предизивикателства пред читателите си и показват местенца от България по един различен начин, описано увлекателно и заснете с най-високо качество от екипа на peika.bg.

Понеже пътуването не е само гледане и снимане,  двете книги ви предизвикват с нови преживявания - да плаваш с каяк, сам да си направиш кукла, да създадеш предмет от глина, да летиш с мотоделтапланер, да караш колело по нови маршрути, да създадеш собствена ароматерапия, да пренесеш офиса в гората, да спиш в праисторическа къщичка, да покориш нови върхове, да се научиш да дегустираш вино...

Повече за двете книги може да намерите тук:

50 места, които да посетите в България през 2015 г.

50 места, които да посетите в България през 2016 г.

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Comment: