Подари книга

Подари книга

Наближават празници, а с тях всеки скача на големите предпразнични пазарувания и промоции. По статистика от тази година, всяко българско семейство ще похарчи средно около 250 лева за подаръци, а голяма част от тези семейства са склонни да пазаруват на кредит.

Покрай тези празници, ние от ZnamLi.com, подемаме инициатива под наслов “Подари книга”. Смятаме, че книгата като подарък за вас или вашите близки е едно от най-добрите решения за подарък поради много причини, но тук ще изтъкнем само част от тях:

 • подарявате емоция и преживяване

 • излиза в пъти по евтино спрямо други подаръци, а е яко и модерно

 • стимулирате четенето и трупането на знания

 • с избора на книга изразявате персонално отношение към човека

 • понякога точната книга може да промени живота на човека, на който сте я подарили

Ако и вие сте съгласни с нас и смятате, че добре подбраната книга е наистина стойностен подарък, то ето какво сме подбрали за вас, придружено с кратък коментар за кого и с какво е подходящо:

 • 50 места, които да посетите в България през 201650 места, които да посетите в България през 2016 г. - книгата е подходяща за авантюристични натури или за ваши приятели, които бихте желали да изведете от зоната на комфорт. В този пътеводител се описват петдесет страхотни места, всяко от които е изпълнено с история, предизвикателства и забавление. Бестселър, който се радва на огромен интерес и не случайно, много пътуващи следват описаните дестинации. Ако пък искате да изненадате истински някой пътешественик - подарете му и първаста част на книгата, с още 50 любопитни и интересни локации.

 • Как да печелим от интернетКак да печелим от интернет? - подходяща за всеки, който иска да стартира нещо собтсвено в интернет или пък просто иска да използва Мрежата в своята настояща работа, но желае да подобри нивото и знанията си. Уникален наръчник, който обощава начините за печалба в интернет и дава насоки и ресурси, в които човек може да специализира и задълбае.

 • Πpeдcтoи ви пpaĸтичecĸи ĸypc зa ĸoмyниĸaция c пpoгpaмиcти, дизaйнepи и ЅЕО cпeциaлиcти. Oчaĸвaт ви вдъxнoвявaщи иcтopии зa ycпeшни пpaĸтиĸи, бизнec мoдeли и идeи в интepнeт пpeдпpиeмaчecтвoтo, ĸaĸтo и пoyчитeлни тaĸивa oт paздeлa „Taĸa нe ce пpaви“. Дoбpe дoшли нa бopдa!

 • Българска история до XII век през погледа на старите авториБългарска история до XII век през погледа на старите автори - хубаво е да се знае какво е било. Това луксозно издание знае и разказва в детайли историята на България за ХII век като ще ви запозане с факти и интерпретации, за които не ви учат в училище и със сигурност ще бъдете изненадани, а може да изненадате и човека, на който я подарявате. Подходяща за хора които обичат да знаят!

 • Наръчник за булки - как се организира сватба?Наръчник за булки - как се организира сватба? - ако на ваша прителка и предстои големия ден, то това е книгата за нея. Сериозно, това е супер полезно четиво и може да спести на всеки човек, който организира сватба страшно много време, мъки и треводи. Това е книгата, заради която бихте направили своята свата още веднъж - за да стане перфектна. Гарантирано ще е книга, която ще стои на етажерката десетки години като част от спомена за големия ден.
 • Направи си сам лицеНаправи си сам лице - да това не е книга, но е безкраен празник за най-малките, които все още нямат интерес към книгите, но рисуването е тяната страст. Това е игра, която развихря креативността на вашите деца и ще ви забавлява с крайните резултати от направени лица. Посмейте се заедно. Ще ви хареса.

 • Go fish! - забавни карти за играGoFish! карти - ако все пак избягате от книгите, то тази забавна игра ще забавлява вас, вашите приятели или семейство в почивните дни и свободно време като ще изпълни тези часове с емоции и смях.

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Comment: